Privacy Policy

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η συγκεκριμένη πολιτική καθορίζει τον τρόπο χρήσης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που παρέχουν οι επαγγελματίες/χρήστες στην εταιρεία κατά τη χρήση αυτού του διαδικτυακού τόπου. Για πιθανές ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με τη συγκεκριμένη πολιτική, επικοινωνήστε με την εταιρεία στη διεύθυνση και το τηλέφωνο που αναφέρονται ανωτέρω, προτού χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο. Η χρήση των υπηρεσιών του παρόντος διαδικτυακού τόπου από τους επαγγελματίες/χρήστες, συνεπάγεται την εκ μέρους τους παροχή συναίνεσης προς την εταιρεία για την επεξεργασία των δεδομένων τους στο πλαίσιο παροχής της υπηρεσίας.

Η εταιρεία συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επαγγελματιών/ χρηστών του διαδικτυακού της τόπου, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά και σύμφωνα με τους όρους του παρόντος, καθώς και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου 2472/1997 για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και του Ν. 2819/2000 και Ν. 3471/2006 για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και του ευρωπαϊκού δικαίου για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ως ισχύει σήμερα.

Τα προσωπικά στοιχεία τηρούνται με ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα ο επαγγελματίας/χρήστης είναι εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του διαδικτυακού τόπου και διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Προορίζονται δε αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις των Ν. 2472/97 και Ν. 3471/06 . Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την εταιρεία με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης ή για στατιστικούς λόγους. Αποδέκτες στοιχείων δύνανται να είναι εταιρίες που ενδεχομένως μεσολαβούν για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης και μόνο για τον σκοπό της παροχής των υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή την τυχόν παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που έχει ζητήσει ο χρήστης και πάντα υπό τις προϋποθέσεις των άρθρων 4 και 5 παρ. 5 εδ. β΄ του Ν. 3471/06. Στοιχεία κοινοποιούνται επίσης στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματος τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Στα πλαίσια χρήσης των υπηρεσιών του παρόντος διαδικτυακού τόπου, η εταιρεία θα επεξεργάζεται τα προσωπικά στοιχεία των επαγγελματιών που επιθυμούν να συμπεριληφθούν/ καταχωρηθούν στη βάση δεδομένων της, κατόπιν της συναίνεσής τους που παρέχεται με την συμπλήρωση της αίτησης καταχώρισής τους στο διαδικτυακό τόπο. Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγονται για λόγους καταχώρησης των επαγγελματιών είναι τα ακόλουθα: Ονοματεπώνυμο, αριθμός τηλεφώνου, Ηλεκτρονική διεύθυνση (email), url link, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ για τιμολόγιο.

Επιπλέον, στα πλαίσια χρήσης των υπηρεσιών του παρόντος διαδικτυακού τόπου ο χρήστης δύναται για λόγους έρευνας αγοράς, να επικοινωνεί απευθείας με τον επαγγελματία ή την επιχείρηση που τον ενδιαφέρει, χρησιμοποιώντας τον παρόντα διαδικτυακό τόπο ως πλατφόρμα. Σε αυτή τη βάση και μόνο για τους σκοπούς του παρόντος, η εταιρεία προωθεί τα στοιχεία, δηλαδή την ηλεκτρονική διεύθυνση (email) και το ονοματεπώνυμό του χρήστη στους επαγγελματίες/επιχειρήσεις, κατόπιν της συναίνεσης του χρήστη που δίδεται με την χρήση ης σχετικής υπηρεσίας. Το στοιχείο αυτό μετά την προώθησή του στον επαγγελματία δεν διατηρείται από την εταιρεία, αλλά καταστρέφεται.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο.

Ο επαγγελματίας/χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν οι διατάξεις των Ν. 2472/1997 και Ν. 3471/06 για τα προσωπικά δεδομένα. Ο επαγγελματίας/ χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία στη διεύθυνση και το τηλέφωνο που αναφέρονται ανωτέρω, προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Χρήστες κάτω των 18
Για χρήστες κάτω των 18 ετών θεωρείται δεδομένη η εκ των προτέρων εξασφάλιση της συγκατάθεσης των γονέων/ κηδεμόνων σε κάθε περίπτωση δήλωσης προσωπικών στοιχείων στον διαδικτυακό τόπο.

Cookies

H Εταιρία δύναται και ο επαγγελματίας/χρήστης το αποδέχεται για την βελτίωση της χρηστικότητας του διαδικτυακού τόπου, να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση από τον επαγγελματία/χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επαγγελματία/ χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επαγγελματία/ χρήστη όσον αφορά στη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων του διαδικτυακού τόπου για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς. Τα cookies είναι κείμενα-αρχεία μέσω των οποίων ο server αναγνωρίζει τον υπολογιστή του επισκέπτη του διαδικτυακού τόπου. Τα cookies αυτά αποθηκεύονται στον υπολογιστή του επαγγελματία/χρήστη μόνο προκειμένου να επιτευχθεί η διενέργεια ή η διευκόλυνση της διαβίβασης της επικοινωνίας μέσω του δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή όταν αυτό είναι αναγκαίο για την παροχή υπηρεσίας την οποία ο επαγγελματίας/ χρήστης έχει ζητήσει. Ο επαγγελματίας/ χρήστης της υπηρεσίας μπορεί να ρυθμίσει τον περιηγητή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμιά περίπτωση.

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player