Εάν ξεκινάτε μια νέα εταιρεία ή δεν έχετε το δικό σας τμήμα μάρκετινγκ για να αποκτήσετε ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο τότε αυτή η υπηρεσία είναι η ιδανική για εσάς. Δείτε παρακάτω όλη τη λίστα με τα πράγματα που βελτιώνουμε για εσάς ώστε να έχετε τη σωστή παρουσία στο internet και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες που παρέχει για να βρείτε νέους πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις.
Χρησιμοποιούμε τις ίδιες τεχνικές και στρατηγικές που χρησιμοποιούν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο διαδίκτυο όπως:

logos

Βελτιστοποιούμε όλα τα βασικά στοιχεία Μάρκετινγκ για την καλύτερη online παρουσία σας.

1. Αναλύουμε την ιστοσελίδα σας, βρίσκουμε όλες τις αδυναμίες που έχει και σας κάνουμε προτάσεις βελτιστοποίησης της για SEO.

2. Keyword analysis για καλύτερα οργανικά αποτελέσματα και προτάσεις βελτίωσης του περιεχομένου και της δομής του site σας.

3. Βελτιστοποίηση της παρουσίας σας στα κοινωνικά δίκτυα, με κατασκευή εφαρμογών, διαγωνισμούς κ.α.

4. Ανάλυση του ανταγωνισμού σας και της παρουσίας τους στο διαδίκτυο.

5. Καταχώρηση της ιστοσελίδας σας σε online οδηγούς με υψηλό Page Rank για καλύτερη θέση στα αποτελέσματα των αναζητήσεων.

6. Δημιουργία στρατηγικής Email Marketing με βάση πετυχημένες εταιρείες του κλάδου σας.

7. Online διαφήμιση σε Facebook & Google.

8. Δημιουργία παρουσίας στα κινητά και tablets μέσω mobile website*. (αν το site σας δεν είναι συμβατό με τις συσκευές αυτές και για δεδομένη επισκεψιμότητα)

9. Πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά και προτάσεις ειδικά για τις κατηγορίες τουρισμού, e-shop αλλά και γενικότερα για κάθε κλάδο (εργαλεία όπως retargeting, cart abandonment, heatmaps κ.α).

10. Αποστολή PDF με συμβουλευτικό περιεχόμενο βασισμένο στις ανάγκες σας, ώστε να διατηρήσετε την online παρουσία σας σε υψηλό επίπεδο και μετά το τέλος της υπηρεσίας.

1 marketing services
1 marketing services 1

Κυριαρχήστε στα αποτελέσματα της Google και άλλων μηχανών αναζήτησης.

Βελτιστοποιήστε το site σας ώστε να ανεβείτε θέση στα αποτελέσματα της Google για διάφορες λέξεις κλειδια και αναζητήσεις. Αναλύουμε τα αδύνατα σημεία σας αλλά και με βάση τον ανταγωνισμό σας ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Για να συμβεί αυτό βελτιστοποιούμε όχι μόνο το site σας αλλά και το περιεχόμενο του, δημιουργούμε backlinks και βελτιστοποιούμε επίσης την παρουσία σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αποτελεσματική παρουσία online.

Screen-shot-2012-06-29-at-10.10.11-AM

Κόστος Υπηρεσίας: 490€ + Φ.Π.Α

(Το πακέτο περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που χρειάζεται μια εταιρεία για να έχει ολοκληρωμένη και πετυχημένη προβολή στο internet)

on page seo

Ερωτήσεις ή Πληροφορίες?

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο marketing μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλέφωνο: 217 73 67 850
Email: info@fostersolution.net
Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

social media

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player