Η εταιρία μας, σαν εταιρία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες προτείνοντας τα καλύτερα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι εταιρίες στο διαδίκτυο ανάλογα με τις ανάγκες τους. Η εταιρία μας αμείβεται για τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες, έπειτα από εκτενή αναζήτηση ποιοτικών και λειτουργικών λύσεων διαθέσιμων για online χρήση, για τους εν δυνάμει πελάτες της.
Η εκπαιδευτική πλατφόρμα που προτείνουμε είναι διαθέσιμη online, επομένως παρέχουμε μόνο συμβουλευτικές υπηρεσίες για το πως να την χρησιμοποιήσετε.

Σχετικά με την πλατφόρμα

Δημιουργήστε μια online τάξη για το φροντιστήριο σας και δώστε τη δυνατότητα σε μαθητές και καθηγητές να συνεργαστούν online. Αποκτήστε μια πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα και συνάμα εύκολη στη χρήση για τους μαθητές. Μπορείτε με ευκολία να δημιουργήσετε ομάδες, να αναθέσετε εργασίες (μπορούν να τις δουν και παιδιά που έχασαν το μάθημα), να παρακολουθήσετε την πρόοδο των μαθητών και άλλα πολλά. Και το πιο σημαντικό: είναι η δική σας δωρεάν πλατφόρμα για πάντα.

Εύκολη Διαχείριση

Η πλατφόρμα είναι απλή στη διαχείριση και χρήστες που έχουν ήδη επαφή με online site δεν θα έχουν καμιά δυσκολία στην περιήγηση. Οι καθηγητές μπορούν εύκολα να βρουν τις λειτουργίες και να ανεβάσουν υλικό όπως ασκήσεις, να διαχειριστούν τον προφίλ τους κ.α. Επίσης, είναι πολύ εύκολο για τους μαθητές να βρουν το υλικό που ψάχνουν όπως για παράδειγμα την παράδοση του μαθήματος που χάσανε.
Το Dashboard μοιάζει πολύ με το Facebook κάνοντας την διαχείριση πολύ εύκολη για καθηγητές και μαθητές

Δημιουργήστε Τάξεις

Δημιουργήστε όσες τάξεις θέλετε για να χωρίσετε τους μαθητές σας. Με τη δυνατότητα αυτή θα μπορέσετε να στέλνετε συγκεκριμένες ειδοποιήσεις και υλικό στους μαθητές που θέλετε αποκλειστικά. Η δημιουργία είναι πολύ εύκολη και μπορείτε να προσθέσετε μόνο συγκεκριμένα μέλη με βάση τον κωδικό της κάθε τάξης που παράγει αυτόματα το σύστημα. Ο καθηγητής φτιάχνει την τάξη, στέλνει τον κωδικό της τάξης στους μαθητές του και συνδέονται με αυτή μέσω αυτής της απλής διαδικασίας.

images

Εκπαιδευτικό Υλικό

edmodo-data1

Στην πλατφόρμα θα μπορείτε να ανεβάσετε υλικό όπως οι παραδόσεις των μαθημάτων, οι εργασίες που θα πρέπει να ολοκληρώσουν οι μαθητές κι ότι άλλο υλικό κρίνεται απαραίτητο. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε online quizz και άλλες εφαρμογές. Στη Βιβλιοθήκη κάθε μαθητής θα μπορεί να βρει υλικό από το παρελθόν αλλά και να το κατεβάζει. Έτσι πλέον οι μαθητές που έχασαν το μάθημα μιας μέρας μπορούν να βρουν το υλικό online για να μην έχουν κενά.

Αμφίδρομη Επικοινωνία

Πλέον οι μαθητές και οι καθηγητές μπορούν να έχουν αμφίδρομη επικοινωνία κι εκτός τάξης. Κάθε μαθητής μπορεί να κάνει μια ερώτηση στον καθηγητή που τον ενδιαφέρει σχετικά με ασκήσεις, την πρόοδο του κτλ. και να λάβει την αντίστοιχη απάντηση. Ο καθηγητής μπορεί επίσης να στείλει αρχεία σε όλη την τάξη ή σε κάθε μαθητή ξεχωριστά. Αναθέτει εργασίες στους μαθητές με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης και μόλις οι μαθητές τις εκτελέσουν, ειδοποιείται και τις βαθμολογεί. Ο μαθητής θα λαμβάνει ειδοποιήσεις όταν ο καθηγητής του αναθέτει εργασίες, τις βαθμολογεί ή του στέλνει μηνύματα.
Δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ των μαθητών και δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας του κάθε μαθητή από τον γονιό του μέσω ειδικού κωδικού που χορηγείται από τον καθηγητή ή το παιδί του.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

- Παρακολούθηση της δραστηριότητας των μελών

- Συμμετοχή καθηγητή και μαθητή σε πολλές ομάδες-τάξεις

- Ασφαλής πλατφόρμα για να διατηρηθεί η ιδιωτικότητα

- Κοινοποίηση της προόδου στους μαθητές

- Ημερολόγιο για προγραμματισμό των εργασίων

- Σύστημα ειδοποιήσεων για να μην χάνετε καμία δραστηριότητα

- Απεριόριστη αποθήκευση αρχείων

- Επιβράβευση των μαθητών με κονκάρδες

- Παρακολούθηση της πορείας του παιδιού από τους γονείς του

- Δυνατότητα σύνδεσης άνω του ενός παιδιού με τον γονέα τους

- Συμβατή με όλες τις συσκευές, υπολογιστή, tablet και κινητά

- Βασικές λειτουργίες στην Ελληνική γλώσσα, στην Αγγλική κ.α

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την πλατφόρμα που προτείνουμε, χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας ή συμπληρώνοντας την διπλανή φόρμα.

Email: info@fostersolution.net
Τηλέφωνο: 217 73 67 850

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player