• How to promote my Hotel

  Όλοι οι ιδιοκτήτες μικρών ή μεγάλων ξενοδοχείων, ξενώνων και ενοικιαζόμενων δωματίων ψάχνουν την καλύτερη απάντηση στο σημαντικότερο ερώτημα για την βιωσιμότητα της επιχείρησης τους και συγκεκριμένα στο πως να προωθήσουν το ξενοδοχείο τους για την εύρεση νέων πελατών.

  Στο ερώτημα αυτό θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις καλύτερες απαντήσεις-τακτικές για να πετύχετε τον στόχο σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να αυξήσετε τις κρατήσεις σας είναι να έχετε ικανοποιημένους πελάτες. Όλοι οι πελάτες σας ή τουλάχιστον 9 στους 10 θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες σας και την φιλοξενία που τους παρείχατε. Επιτυγχάνοντας αυτήν την ΒΑΣΙΚΗ προϋπόθεση, εν συνεχεία θα πρέπει να επενδύσετε σε αυτούς.

  Ακολουθούν οι προτάσεις μας για να αυξήσετε τις κρατήσεις σας:

  1) Καταχώρηση σε Site όπως το Booking.com, hotels.com, airbnb κ.α. Όταν όλοι οι ανταγωνιστές σας χρησιμοποιούν τα site αυτά που έχουν εκατομμύρια καθημερινούς επισκέπτες οι οποίοι ψάχνουν κατάλυμα είτε για διακοπές είτε για επαγγελματικούς λόγους, δεν πρέπει να λείπει το δικό σας ξενοδοχείο. Τα site αυτά όπως πολύ καλά γνωρίζετε πέρνουν κάποιο ποσοστό από τις κρατήσεις και για αυτό θα πρέπει να επιλέξετε εκείνα που σας φέρνουν περισσότερη πελατεία και κέρδη σε βάθος χρόνου.

  2) Site με reviews-κριτικές όπως το Trip advisor θα σας εκτοξεύσουν την επισκεψιμότητα για αυτό θα πρέπει να επενδύσετε στους ικανοποιημένους πελάτες σας, προτρέποντας τους να γράψουν θετικά σχόλια για την διαμονή τους στο ξενοδοχείο σας.

  3) Blog. Θα πρέπει να ενσωματώσετε blog στο site σας και να γράφετε άρθρα τα οποία στο πέρασμα του χρόνου θα σας δώσουν επιπλέον επισκεψιμότητα λόγω οργανικών αποτελεσμάτων κυρίως σε σύνθετες λέξεις κλειδιά. Είναι μια τακτική που δεν θα πρέπει επ' ουδενί να παραλείψετε ή να υποτιμήσετε.

  4) Συμβατότητα ιστοσελίδας με κινητά και tablets.

  5) Seo.

  6) Κάντε προσφορές, διοργανώστε events και καταχωρηθείτε σε online ταξιδιωτικούς οδηγούς.

  6) Newsletters. Προσθέστε ένα κουμπί BOOK LATER στην κεντρική σελίδα του ξενοδοχείου ώστε να λαμβάνουν ενημερωτικά email οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας που δεν θέλουν να πραγματοποιήσουν άμεσα κράτηση (δείτε την εικόνα που συνοδεύει το άρθρο)

  7) Χρησιμοποιήστε ενεργά τα Social Media. Θα πρέπει τουλάχιστον μια ώρα την ημέρα να ασχολείστε και να αναναιώνετε τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του ξενοδοχείου σας. Η παρουσία σας σε όσο το δυνατόν περισσότερα site κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ σημαντική.

  8) Χρησιμοποιήστε το retargeting. Είναι μια τακτική που χρησιμοποιούν τα ξενοδοχεία για να ανακτήσουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας τους που δεν πραγματοποίησαν κράτηση αμέσως. Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά μόλις το 2-3% των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας ξενοδοχείου πραγματοποιούν κράτηση από την πρώτη επίσκεψη τους. Το υπόλοιπο 97-98% χρειάζεται υπομονή για να γίνει πελάτης σας και με το retargeting αυτό που επιτυγχάνετε είναι να του παρουσιάζετε διαφημίσεις του ξενοδοχείου σας, επιστρέφοντας στο site σας για να πραγματοποιήσει την κράτηση του (δείτε πως λειτουργεί στην εικόνα που συνοδεύει το άρθρο).

  Πολλοί ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων λόγω έλλειψης χρόνου και τεχνικών γνώσεων, αναθέτουν σε εταιρίες όπως η δική μας την διαχείριση της προώθησης τους στο διαδίκτυο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ζητήστε προσφορά μηνιαίας διαχείρησης για την προώθηση του ξενοδοχείου σας ΕΔΩ.

  image source:

  revinate.com

  bookingcounts.com

  0 Comments

Καλωσήρθατε στο blog μας.

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις στα κοινωνικά δίκτυα, πληροφορίες για να προωθήσετε την εταιρεία σας έξυπνα και αποδοτικά στο internet και πλούσιο υλικό για ότι χρειάζεται να γνωρίζεται στο διαδύκτιο...

We are social:

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player